Waarom u Onroerend Goed in Portugal Zou Moeten Kopen

 

Redenen Om Te Kopen

Er zijn tegenwoordig veel verschillende redenen om onroerend goed in Portugal te kopen. Er zijn mensen die op zoek zijn naar een huis om in te wonen en hun gezin groot te brengen, degenen die op zoek zijn naar een vakantie- of bejaardentehuis in de zon die ze kunnen gebruiken als het thuis winters is en er zijn mensen die geïnteresseerd zijn om te kopen vastgoedbeleggingen die zij met winst aan de eerste twee groepen zullen verkopen.

Elk van deze kopers heeft een andere benadering bij het kopen van een huis en bij het type huis dat ze gaan kopen. Doorgaans zal de investeringskoper op zoek zijn naar onroerend goed in Portugal dat hij een huurwoning kan gebruiken die het grootste deel van het jaar bezet zal blijven en hem een aanzienlijk jaarrond inkomen zal verschaffen. Deze eigendommen zullen worden gevestigd in of nabij de grote vakantieoorden waar toeristen hun tijd willen doorbrengen.

De beste units zijn de units die zich zo dicht mogelijk bij de stranden bevinden, aangezien deze de hoogste bezettingsgraden zullen zijn. Vakantieverhuurhuizen moeten gelegen zijn in gebieden waar veel lokaal vervoer over land is, aangezien veel toeristen hun eigen auto niet meenemen. De investeerder wil wellicht ook rekening houden met de behoeften van ouderen of gehandicapten, aangezien een zeer groot percentage van hen de voorkeur geeft aan vakantie in dit deel van Europa.

De investeerder die ervoor zorgt dat zijn huurwoning in Portugal geschikt is voor deze demografische gegevens, is vrijwel verzekerd van een constante bezetting. Voor de familie die op zoek is naar een nieuwe woning, spelen verschillende andere factoren een rol die hun aankoopbeslissing met betrekking tot onroerend goed in Portugal aanzienlijk kunnen beïnvloeden. Als ze kinderen hebben, moet de keuze toegang tot kwaliteitsscholen omvatten en als ze uit het buitenland komen, moeten deze scholen in staat zijn om internationale studenten te bedienen. Veel van de internationale scholen geven les in een syllabus die is gebaseerd op scholen die zijn goedgekeurd door Cambridge of Oxford en alle lessen worden in het Engels gegeven. Dit komt grotendeels door het uitzonderlijk hoge aantal Britse expats dat in Portugal woont.

Elke makelaar die onroerend goed in Portugal verkoopt, moet in staat zijn om vragen over scholen, banken en winkels te beantwoorden, evenals lokale gebruiken. Ze moeten u ook kunnen helpen met belastingen en akte-overdrachten om ervoor te zorgen dat uw volledige koopervaring zo soepel mogelijk verloopt. U zult zelfs merken dat veel van deze makelaars vastgoedbeheerdiensten aanbieden als u in huurwoningen investeert.

Als u geïnteresseerd bent in het kopen van onroerend goed Portugal om in te wonen of als investering, moet u contact opnemen met Living Property Portugal. Met toegang tot meer dan 200 partners in onroerend goed en met meer dan 35 jaar ervaring in de branche met betrekking tot onroerend goed in Portugal, Spanje, de VS, het VK en Brazilië bent u in goede handen, aangezien Living Property Portugal onvermoeibaar zal werken om u te helpen de juiste woning in Portugal die u wilt of nodig heeft tegen een prijs die u zich kunt veroorloven.

Onroerend goed Portugal omvat betaalbare huizen, landbouwgrond, percelen, percelen, ruïnes, appartementen, appartementen, villa’s, luxe huizen, commercieel onroerend goed, milieuvriendelijke ECO-huizen, kust, stad in het binnenland en strandeigenschappen door het hele land.

 

Portugal onroerend goed te koop

Contact Living Portugal Property

For Information & Professional Advice