EnglishPortugueseFrenchGermanSpanishDutch

Portugal Real Estate Een Opkomende Trend

 

Real Estate Trends

Hoewel de huizen die in Italië voor $1 worden verkocht, wereldwijd de krantenkoppen haalden, hoeft u niet verder te zoeken dan Portugal, als u op zoek bent naar de beste vastgoedkansen van Europa. Lissabon, de hoofdstad en grootste stad van het land, behaalde zelfs de eerste plaats in de PwC Emerging Trends in Real Estate® Europe-enquête van 2019.

In de loop der jaren hebben investeerders ontdekt dat Portugal veel meer is dan een plek om op vakantie te bezoeken. Voor degenen die op zoek zijn naar een investering op lange termijn, staat het land ook als een van de meest gewilde plekken om te wonen en te investeren, wat zorgt voor een stabiel rendement op veel verschillende vastgoedactiva.

Blijf lezen voor meer informatie over het kopen van onroerend goed in Portugal en hoe ons team u kan helpen met al uw vastgoeddoelen.

Waarom Portugal opvalt in de Europese menigte
Ondanks alle onrust en onzekerheid rond de Brexit, is Portugal een van de weinige landen in de Europese Unie die ongedeerd is gebleven. Het gebied biedt niet alleen stabiele sociale en politieke omgevingen, maar heeft ook een enorme wereldwijde focus. Met een steeds groeiend aantal bekwame Engelssprekende werknemers is Portugal een hotspot geworden voor bedrijven, waaronder startups en multinationale bedrijven.

Portugal is ook aantrekkelijk voor investeerders vanwege de lage effectieve belastingdruk. Voor beleggers geldt: hoe minder belastingen moeten worden betaald, hoe beter. Portugal heeft een lage belastingdruk vanwege:

Gratis overzeese overmakingen
Geen successierechten
Geen schenkbelasting
Geen vermogensbelasting
Een ander groot voordeel is dat vastgoedinvesteerders die in Portugal wonen, een verblijfsvergunning of een dubbele nationaliteit kunnen aanvragen, waardoor ze een EU-paspoort kunnen krijgen. Met een EU-paspoort kunnen investeerders zich vrij door de Schengen-zone bewegen, wat de deur opent voor nog meer investeringsmogelijkheden.

Naarmate meer bedrijven en investeerders naar Lissabon en andere steden in heel Portugal verhuizen, zal de vraag naar commercieel en residentieel vastgoed naar verwachting omhoogschieten. Dit betekent dat het de komende maanden en jaren moeilijker zal worden om betaalbare ruimte te vinden.

Het is nu tijd voor onroerend goed in Portugal, vooral als u op zoek bent naar een goede prijs voor onroerend goed in een van de beste gebieden.

Living-Portugal-Property_Portugal-Real-Estate

Bezit Uw Stukje Portugees Paradijs

Vastgoed kopen in het buitenland kan een behoorlijke uitdaging zijn. Daarom bieden wij een team van vertrouwde en ervaren makelaars in Portugal die uw zoektocht tot een succes zullen maken! Living Portugal Property biedt verkoop van onroerend goed door het hele land, met een sterke focus op het helpen van klanten bij het vinden van vakantie- en tweede huizen. Met onze hulp kunt u uw droomhuis vinden in een van de meest spectaculaire delen van het land.

Of u nu geïnteresseerd bent in het kopen van een villa in Lissabon of een landgoed in Melides of op zoek bent naar een villa met zeezicht aan de kust van Alentejo in Comporta, u kunt op ons rekenen om de perfecte woning voor u te vinden. Ons team kan u zelfs helpen bij het vinden van het perfecte perceel om uw ideale huis te bouwen.

Er is geen beter moment dan nu om uw zoektocht naar onroerend goed in Portugal te starten. Bel ons vandaag nog op +351 92 777 1776 en bem-vindo a casa!

 

Klik hieronder om onze panden te koop te bekijken.

Meerdere vermeldingen in Portugal

Contact Living Portugal Property

For Information & Professional Advice