Luxe Woningontwerptrends Populair Bij Kopers Van Luxe Huizen

 

Luxe Woningontwerptrends

Of u nu een woning in Portugal verkoopt of een woning in Portugal koopt, u ​​moet op de hoogte blijven van de huidige trends in luxe huisontwerp. Deze trends zijn van invloed op het aantal potentiële kopers dat u aantrekt als u ooit besluit uw luxe huis te verkopen.

Als u daarentegen koper bent, wilt u er zeker van zijn dat uw nieuwe huis in Portugal een stijlvol toekomstig huisontwerp bevat. Anders zult u merken dat u moet renoveren en verbouwen om het huis aan te passen aan de huidige trends in luxe huisontwerp.

Living-Portugal-Property_Luxury-Home-Design-Trends-Popular-with-Luxury-Home-Buyers

Milieuvriendelijke Stylingfuncties Voor Uitzonderlijke Buitenkanten

Milieuvriendelijke ontwerpen worden steeds populairder en zullen dat in de nabije toekomst blijven doen. Zoek naar manieren om landschapsarchitectuur en de buitenkant van het huis energiezuiniger en milieuvriendelijker te maken. Enkele van de populaire milieuvriendelijke exterieurontwerpen zijn:

Regenwateropvangsystemen: deze systemen verzamelen regenwater dat kan worden gebruikt voor baden, wassen, afwassen, planten water geven en meer.

Zonnepanelen: het installeren van zonnepanelen op het dak van het huis biedt een alternatieve energiebron om de energierekening te verlagen. In sommige gebieden kan het overtollige vermogen dat u genereert, worden verkocht aan het lokale nutsbedrijf.

Natuurlijke afrastering: in plaats van houten of metalen afrasteringen, plant bamboe, struiken en andere vegetatie om privacy te creëren.

Gekleurde kiezelwerven: in gebieden waar droogte veel voorkomt, verwijderen mensen grasvelden. Een haalbare optie voor landschapsarchitectuur is het vervangen van gras door kiezels in verschillende kleuren.

Gekleurde rubberen mulch: in plaats van houtmulch te gebruiken rond bomen, struiken en ander groen, is gekleurde rubberen mulch stijlvol.

Synthetische gazons: een andere populaire optie om het waterverbruik en de kosten in verband met het onderhouden van een ongerepte tuin te verminderen, is om het te laten vervangen door een synthetisch gazon. Kunstgras geeft het uiterlijk van natuurgras en blijft het hele jaar door groen.

Zonne-energie verwarmde zwembaden en bubbelbaden: Om de kosten van het verwarmen van zwembaden en bubbelbaden te helpen compenseren, zijn aan de buitenkant van luxe huizen zonne-energie gebruikt om het water te verwarmen.

Buitenverlichting op zonne-energie: Een ander gebruik van zonne-energie is het uitvoeren van buitenverlichting in huis. De meeste mensen hebben de verlichting bekabeld, zodat ze eerst zonne-energie gebruiken en, indien nodig, overschakelen op elektriciteit.

Andere Stylingfuncties Voor Uitzonderlijke Buitenkanten

Mensen brengen graag meer tijd buitenshuis door, vooral wanneer ze een luxe huis in Portugal bezitten. De milde winters en warme zomers maken het zelfs in januari in de meeste delen van het land aangenaam om buiten te zijn.

Dit is de reden waarom kopers van luxe huizen zoeken naar huizen met volledig uitgeruste buitenkeukens, in de grond verwarmde zwembaden, bubbelbaden in de jacuzzi, poolhuizen en eetgedeeltes in de buitenlucht. Even populair en trendy zijn stijlvolle vuurtafels en vuurkorven.

Technologie maakt ook vooruitgang in buitenruimtes, wat meer waarde kan toevoegen aan luxe huizen en nog meer kopers kan aantrekken, zoals:

Breedbeeldtelevisies / projectoren voor buiten

Hightech Surround Sound-systemen

Draadloze internetverbinding

Overdekte terrassen met verwijderbare of verschuifbare terraswanden zijn nu ook trendy en stijlvol. Deze terrassen bieden bescherming tegen direct zonlicht en regen. De verwijderbare of verschuifbare terraswanden houden het slechte weer buiten, terwijl u toch kunt genieten van de patio. Op zonnige dagen kunnen de muren worden verwijderd of uit de weg worden geschoven om een ​​frisse wind door te laten.

Living-Portugal-Property_Eco-vriendelijke-styling-functies-voor-uitzonderlijke-interieurs

Milieuvriendelijke Stylingfuncties Voor Uitzonderlijke Interieurs

 • Milieuvriendelijk herontwerp van het huis is iets dat luxe huiseigenaren moeten doen voordat ze hun huis te koop aanbieden. Voeg wat groen toe zoals bamboe en andere gemakkelijk te verzorgen kamerplanten in verschillende kamers van het huis. Gebruik slimme technologieën zoals slimme LED-verlichting en slimme thermostaten die het energieverbruik helpen verminderen.
 • Andere milieuvriendelijke upgrades die u nodig heeft, zijn onder meer:
 • Tankless Boilers
 • Waterbesparende regendouchekoppen
 • Waterbesparende armaturen
 • Waterbesparende apparaten
 • Meer isolatie toevoegen
 • Geïsoleerde ramen
 • Nieuw verwarmings- en koelsysteem
 • Elk van deze upgrades is ontworpen om water te besparen en energiekosten te verlagen om luxe huizen energiezuiniger en milieuvriendelijker te maken.

Technologie Stylingfuncties Voor Uitzonderlijke Interieurs

 • Technologie is een groot deel van toekomstige huisontwerpplannen. Slimme huizen zijn erg populair bij kopers van luxe huizen. Ze houden van een geautomatiseerd huis waar ze tal van huisfuncties kunnen bedienen via een app op hun smartphones. Sommige slimme huistechnologie die u in uw luxe huis wilt hebben, of u nu koopt of verkoopt, omvat:
 • Personal Assistant-apparaten: een soort persoonlijke assistent is een must-have voor het slimme huis van de toekomst. In plaats van dat je de app op je smartphone hoeft te gebruiken, kun je Alexia, Siri of Google Assistant gewoon vragen om het licht in te schakelen, het beveiligingsalarm in te stellen of boodschappen te bestellen om je koelkast bij te vullen.
 • Draadloze slimme LED-verlichting: Wi-Fi-compatibele slimme LED-verlichting stelt u in staat niet alleen de verlichting aan en uit te zetten, maar ook de helderheid van individuele lampen aan te passen. U kunt ook schema’s maken om te bepalen wanneer lichten aan en uit gaan. Sommige slimme LED-lampen kunnen zelfs van kleur veranderen om de sfeer en sfeer van de kamer te helpen bepalen.
 • Slimme thermostaat met Wi-Fi: een slimme thermostaat maakt het gemakkelijk om de verwarming of airconditioning aan te zetten zonder op te staan ​​en naar de thermostaat te lopen. U kunt ook verwarmings- en koelschema’s maken.
 • Slimme koelkast: geen luxe huis zou compleet zijn zonder een slimme koelkast. Met deze technologie kunt u communiceren met de koelkast om een ​​inventaris op te stellen van voedsel en dranken die u erin opslaat. Als je opraakt, kun je de koelkast vertellen om het artikel eenvoudig aan je boodschappenlijst toe te voegen. Sommige slimme koelkasten bevatten ook touchscreen-displays waar u tv kunt kijken, receptvideo’s kunt bekijken en meer.
 • Smart Stove: Smart Stoves zijn een van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van smart home. Deze kachels bevatten koeling om koel voedsel te bewaren totdat u klaar bent om de kachel aan te zetten en te gaan bakken. U kunt ook verbale commando’s gebruiken om de temperatuur, kachelcyclus (bakken, grillen, enz.) In te stellen en een timer in te stellen. U kunt de kachel zelfs programmeren voor cycli in meerdere fasen, zoals wanneer u iets een uur wilt bakken en vervolgens de grill vijf minuten wilt laten aanzetten om de bovenkant bruin te maken.
 • Smart Window-behandelingen: Smart Window-behandelingen zijn een van de nieuwere smart home-technologieën. Deze behandelingen worden tussen twee ruiten aangebracht. U gebruikt eenvoudig uw persoonlijke assistent of smartphone-app om de raambehandelingen te openen en te sluiten.
 • Smart HD-tv’s: Smart HD-tv’s waren een van de eerste slimme apparaten op de markt. Sinds hun release is de Smart HD TV-technologie drastisch verbeterd. Je kunt tegenwoordig smart-tv’s vinden die afbeeldingen weergeven wanneer ze zijn uitgeschakeld, dus ze zien eruit als kunstwerken wanneer ze aan de muur worden gehangen, wat erg stijlvol is in luxe huizen.
 • Smart Home Security Systems: luxe huiseigenaren hebben graag een gevoel van veiligheid in huis. Slimme huisbeveiligingssystemen zijn een andere onmisbare functie waarnaar kopers op zoek zijn bij het bekijken van luxe huizen. Met dit soort beveiligingssystemen kunt u het systeem in- of uitschakelen, specifieke zones instellen, beveiligingscamera’s bewaken en meer.

Living-Portugal-Property_Styling-functies-voor-uitzonderlijke-interieurs

Andere Stylingfuncties Voor Uitzonderlijke Interieurs

Andere stylingfuncties die kopers van luxe huizen willen in hun nieuwe woongebied:

Ruime, open plattegronden: het hebben van een grote ingang die aansluit op open en uitgestrekte kamers is een zeer gewilde functie in luxe huizen.

Grote keukens met warmhoudladen: Of u nu uw personeelsleden bent of u kookt, u wilt een keuken van commerciële kwaliteit met warmhoudladen, wijnkoelers, hoogwaardige apparaten, grote voorraadkasten en grote eilanden.

Wijnkelders: Geen luxe huis in Portugal zou compleet zijn zonder een eigen wijnkelder gevuld met de beroemde Port-wijnen van Portugal.

Toplocaties: van woningen aan het strand tot afgelegen landelijke omgevingen en wijngaarden, mensen willen hun luxe huis op een toplocatie die past bij hun behoeften en gevoel voor stijl.

Game Rooms: Voor gezinnen en mensen die van entertainment houden, is een game room een ​​must-have. Spelkamers kunnen elk type opstelling bevatten, variërend van videospelsystemen en pooltafels tot pokertafels.

Theaterkamers: een ultramodern theater is perfect voor het bekijken van films, televisieprogramma’s, sportevenementen en concerten.

Spa-geïnspireerde badkamers: mensen willen spa-achtige ervaringen hebben in hun luxe huis, met spa-geïnspireerde badkamers met verwarmde vloeren, grote badkuipen, ruime inloopdouches, stoombaden en meer.

Oefening / fitnessruimtes: mensen zijn tegenwoordig meer gezondheidsbewust en willen fit blijven door toegang te hebben tot oefeningen en moderne fitnessapparatuur in hun eigen speciale ruimte in hun luxe huis.

Kleedkamers / inloopkasten: Een andere must-have voor luxe huizen, kleedkamers en inloopkasten bieden de juiste ruimte voor het opbergen van kleding en aankleden.

Ruime hoofdbadkamer: elk luxe huis heeft minimaal één ruime hoofdbadkamer nodig met vloerverwarming, verwarmde toiletbril, zitbad, inloopdouche, twee wastafels en andere luxe voorzieningen.

Er zijn veel moderne, milieuvriendelijke en stijlvolle functies die kopers van luxe huizen verlangen bij het kopen van een huis in Portugal. Verkopers van luxe huizen die onroerend goed verkopen in Portugal, moeten op de hoogte zijn van deze trends om de meeste kopers aan te trekken.

Voor hulp bij het kopen of verkopen van een luxe huis in Portugal, neem dan vandaag nog contact op met Living Portugal Property op +351 92 777 1776! Wij kunnen u helpen bij het vinden van het perfecte luxe strandhuis, villa met zeezicht, landgoed, wijngaard of andere luxe huizen. We kunnen u ook helpen uw luxe woning te verkopen door u te helpen de juiste kopers te vinden.

 

Klik hieronder om onze panden te koop te bekijken

Meerdere Vermeldingen in Portugal

Contact Living Portugal Property

For Information & Professional Advice