EnglishPortugueseFrenchGermanSpanishDutch

Luxe Onroerend Goed Te Koop in Portugal

 

Luxe onroerend goed Portugal

Als je het geluk hebt om een ​​luxe woning in Portugal te kunnen kopen, kun je je voorstellen dat als dit huis wordt vergeleken met de meeste andere delen van Europa, je zou verwachten dat je voor hetzelfde geld veel meer van een luxe huis in Portugal zou krijgen dan je zou doen betaal elders in de meeste andere delen van Europa.

Omdat Portugese eigendommen nog steeds een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden, heeft de Portugese huizenmarkt in de recente recessie minder te lijden dan veel andere plaatsen. Als u in de verleiding komt om een ​​luxe woning in Portugal te kopen als een investering of als een tweede huis, dan kunt u overwegen onroerend goed aan de Blauwe Kust te kopen.

Voorspeld wordt dat de Blauwe Kust van Portugal de komende tien tot vijftien jaar een van de populairste vastgoedlocaties van Europa zal zijn, met een aantal geselecteerde en hoogwaardige luxe-ontwikkelingen in de wacht. Tot op heden waren de meeste kopers in het gebied zelf de Portugezen met slechts een beperkt aantal kopers uit andere delen van Europa en de rest van de wereld.

De buitenlandse koper van traditionele Portugese huizen of luxe eigendommen langs de Blauwe Kust bevindt zich niet alleen in een zeer bevoorrecht gebied, ze zullen ook investeren in een huis, appartement, villa of perceel grond dat op termijn een stabiel en redelijk rendement moet zien wat investeringen betreft, aangezien het landoppervlak, in tegenstelling tot de meeste andere delen van het land, beperkt is, wat betekent dat de recente ontwikkelingen van hoge kwaliteit en beperkt in omvang zijn om het milieuontwikkelingspad van woningen met lage dichtheid voort te zetten.

Als u overweegt een luxe huis te kopen of wat dat betreft in een ander type onroerend goed in Portugal, raden we u ten zeerste aan om de Blue Coast op uw gebied te bezoeken. Voor een onmiddellijke selectie van luxe eigendommen in Portugal, bezoekt u gewoon onze pagina Vastgoed te koop in Portugal, waar u een grote selectie huizen kunt vinden die meer dan een miljoen euro kosten.

Houd er rekening mee dat er een aantal geplande ontwikkelingen zijn die momenteel niet beschikbaar zijn voor verkoop, maar deze luxe huizen in Portugal zullen in de nabije toekomst beschikbaar zijn. We raden u daarom aan om regelmatig terug te keren naar onze site om op de hoogte te blijven van onze bijgewerkte beschikbaarheid.

 

Luxe huizen in Portugal

Contact Living Portugal Property

For Information & Professional Advice