EnglishPortugueseFrenchGermanSpanishDutch

Het Vinden Van Uw Perfecte Huis in Portugal

 

Perfecte Huis in Portugal

Twee decennia geleden (2000) nam de Portugese huizenmarkt een hoge vlucht en werden veel nieuwe woningbouwontwikkelingen voltooid om tegemoet te komen aan de huisvestingsbehoeften van de jongere generaties die naar de grotere steden verhuisden om werk te vinden. Aangezien deze ontwikkelingen de vraag verlichtten, stegen de prijzen gestaag tot de financiële crash en de neergang tussen 2008 en 2012.

Sindsdien en grotendeels als gevolg van de toestroom van buitenlandse kopers, zijn de huizenverkopen in de bruisende hoofdstad van Portugal, Lissabon, samen met verschillende andere stedelijke steden, enorm gegroeid, omdat veel buitenlanders hebben geprofiteerd van de gunstige belasting- en ingezeten regimes.

Lissabon, de hoofdstad van Portugal, is een bloeiende en opwindende stad die goede werkvooruitzichten, veiligheid en charme biedt, terwijl de architectuur van de stad een uitgesproken ouderwetse Europese flair heeft, met veel van de typisch Portugese huizen in de stad die ongebruikelijke en unieke ontwerpen die het natuurlijke uitzicht over de stad en de rivier de Tejo mogelijk maken.

Lissabon heeft veel openluchtparken, stranden en bergen en veel van de oudere gebouwen staan ​​nog steeds overeind, en dit versterkt alleen maar de algehele charme van de stad. Portugal trad in 1986 toe tot de Europese Gemeenschap (nu de Europese Unie) en kort daarna maakte het land een goede economische groei door.

Veel buitenlandse kopers zijn op zoek naar huizenaanbiedingen in Portugal om te kopen als investering en onze diensten zijn afgestemd op de behoeften van zowel de lokale als de buitenlandse huizenkoper in Portugal.

Wanneer de behoefte zich voordoet om een ​​huis in Portugal te vinden, geeft de website Living Portugal Property online kopers van huizen de kans om toegang te krijgen tot de beste online bronnen. Onze vastgoeddiensten zijn veel meer dan alleen de perfecte website om luxueuze huizen in Portugal te lokaliseren, maar kunnen ook voldoen aan de eisen van diegenen die ook hun bestaande huis in Portugal willen verkopen.

Veel van onze huizen zijn te vinden in verschillende delen van Portugal, zoals in de gebieden Comporta, Carvalhal, Muda, Melides en vele buurten in Lissabon en tijdens het bladeren door de Living Portugal Property-website, www.livingportugalproperty.com, zal de huidige huiseigenaar vinden verschillende tips en hints die hun huis in Portugal aantrekkelijker zullen maken voor kopers.

Als het gaat om het kopen van een huis in Portugal, hebben we de veelgemaakte fouten opgesomd die door overijverige kopers worden gemaakt, zoals te veel betalen voor het huis, het perfecte huis in Portugal aan een andere koper verliezen of het verkeerde huis kopen.

Het probleem is dat veel huizenkopers de beslissing overhaasten en het eerste huis kopen dat ze vinden, maar om er zeker van te zijn dat het juiste huis in Portugal wordt gekozen, moet de koper hun exacte behoeften bepalen en de factoren waarmee rekening moet worden gehouden voordat ze kopen , inclusief de afstand tot het werk, de afstand tot scholen en de kosten van het werk dat aan het huis moet worden gedaan.

Onder deskundige begeleiding van Living Portugal Property zijn de beste huizen in Portugal tentoongesteld en dankzij onze waardevolle aankoopdienst voor onroerend goed kan het juiste huis in Portugal worden gevonden. De Living Portugal Property website is de beste keuze voor de buitenlandse koper die wil investeren in de huizenmarkt van Portugal.

 

Comporta Vastgoed

Contact Living Portugal Property

For Information & Professional Advice