6 Portugese Decorideeën voor uw Nieuwe Huis in Portugal

 

Portugese Decorideeën

Na het  kopen van een huis in Portugal  voor je zomervakantie, wil je er je eigen stijl aan toevoegen. Of je nu uit het VK, Frankrijk, de VS, Brazilië of een ander land komt, het kan verleidelijk zijn om het huis te versieren met designtrends uit je geboorteland. Hoewel dit op dat moment misschien een goed idee lijkt, kan het ervoor zorgen dat uw huis opvalt en niet erg Portugees aanvoelt.

Het is beter om ter inspiratie naar Portugese decorontwerpideeën te kijken. Door deze aanpak te volgen, kunt u een prachtig en prachtig huis creëren waar u zelfs na de zomervakantie meer tijd in wilt doorbrengen.

1. Pas het Portugese decor aan de locatie aan
De locatie van uw huis is essentieel om te beslissen welk decor het beste is. Heeft u een strandhuis of een landhuis? Kies voor strandhuizen strand-geïnspireerde ontwerpideeën. U kunt bijvoorbeeld schelpen gebruiken om spiegels, fotolijsten en muren te versieren. Voor een landhuis kunnen wijnstokken en andere natuurdecoraties in de omgeving de charme van het huis versterken.

2. Gebruik contrasterende kleuren om de muren te schilderen
Als u de muren wilt schilderen, kiest u kleuren die elkaar aanvullen en die ook contrasterend zijn. Wit en verschillende tinten blauw zijn momenteel erg trendy en in stijl in Portugal. Als je natuurlijke houten elementen in huis hebt, schilder deze dan niet, want ze brengen al schoonheid in huis. Als aanvulling op de natuurlijke houtelementen, kiest u een verfkleur die tegengesteld is aan de kleur van het hout. Gebruik voor donkere houtsoorten een lichte verf en voor lichte houtsoorten een donkere verf.

3. Negeer de bestaande architectonische kenmerken niet
Heeft uw Portugese huis boogdeuren, kroonlijsten of andere soortgelijke kenmerken? Geef ze een update in plaats van ze te verwijderen. U kunt bijvoorbeeld gebogen gebrandschilderd of matglas in bogen installeren en de kroonlijst een trendy kleur geven.

4. Ontdek de innerlijke schoonheid die je huis verbergt
Sommige oudere huizen in Portugal hebben mogelijk hardhouten vloeren, keramische tegels of andere prachtige ontwerpen die verborgen zijn onder vloerbedekking. Verwijder de vloerbedekking en kijk welke verborgen schoonheid je huis verbergt. Als het hardhouten vloeren heeft, laat het dan afwerken voor een elegante uitstraling. Als het betegeld is, laat de tegels dan polijsten en opnieuw verzegelen en vergeet niet om de voeg en eventuele gebroken of ontbrekende tegels te vervangen.

5. Voeg een paar statement-stukken toe
Zoek statement-stukken die dateren uit de tijd dat uw huis oorspronkelijk was gebouwd. Van kunstwerken tot meubels, het toevoegen van deze, samen met moderne elementen, helpt de traditionele charme van het huis te laten zien en geeft het ook een nieuwe moderne look en feel.

6. Accent kamers met verschillende soorten tapijten
Als uw huis marmeren, keramische of hardhouten vloeren heeft, wilt u verschillende soorten tapijten gebruiken om een ​​vleugje kleur toe te voegen. Zowel Portugese als mediterrane tapijten zijn populaire keuzes omdat ze een breed scala aan kleuren en patronen bieden.

Kijk voor strandhuizen naar tapijten met blauw, groen en bruin die een strandgevoel binnenshuis kunnen geven. Voor landhuizen zijn tapijten met viooltjes en paars trendy, evenals die met rood en sinaasappels.

Voor meer informatie over het kopen van een huis in Portugal en de huidige onroerend goed in Portugal te koop, neem dan vandaag nog contact op met Living Portugal Property op +351 92 777 1776! We kunnen u ook helpen uw huis in Portugal te verkopen.

 

Klik hieronder om onze panden te koop te bekijken.

Huis in Comporta, Portugal

Contact Living Portugal Property

For Information & Professional Advice